Over ons

De Wijnwinkel is een speciaalzaak met een uitgebreid assortiment wijnen (waaronder ook biologische) en een aanbod van meer dan 170 verschillende whisky's. Daarnaast hebben we ook een rijke selectie gin, likeuren, vermout, calvados en andere kwaliteitsdistillaten als grappa, cognac, armagnac en rum. Ook aperitieven zoals absint, porto en Pineau des Charentes en non-alcoholische dranken ontbreken niet. Advies en suggesties zijn inbegrepen!

We verwelkomen u graag in het prachtig 13de eeuws tolhuisje gevestigd aan de rand van de Dijle, naast de Grootbrug.
Daarnaast leveren we bij enkele gevestigde waarden in de horeca. Onze grootste troeven zijn onze flexibiliteit, uitgebreid aanbod en we verplichten niet tot grote afnames.

Onze wijnselectie omvat zowel wijnen uit de traditionele landen als de Nieuwe Wereld. Persoonlijk contact met wijnboeren is de drijvende kracht achter het assortiment. Alles wordt zelf geselecteerd en het merendeel rechtstreeks van bij de wijnbouwer geïmporteerd. En dat proeft u!  Achter elke wijn zit een verhaal, en onze intense speurtocht leidt telkens naar wijnen die representatief zijn voor hun categorie of hun streek van herkomst, waarbij we een onberispelijke kwaliteit aanbieden aan een uiterst correcte prijs.

Het leven is te kort om slechte wijn te drinken!

Gezondheid,

Marc


Marcc